Volgers

zondag 18 maart 2018

Nieuw Blog......

 Vandaag is deze blog gepresenteerd, en sommige mensen
zullen zich afvragen: waarom weer een nieuw blog? Helaas is mijn eerste blog door omstandigheden uit de lucht, er waren zoveel problemen dat ik besloten heb om een nieuw Blog te maken....en hier is 't ie dan.
Ik moet nog veel aanpassen, en aanvullen, en ook proberen mijn bestanden van de vorige blog hier te plaatsen....of dat laatste lukt valt nog te bezien, maar ik ga het iig proberen.
Dus heb een beetje geduld, ik doe dit nog niet zo lang en ben dus een 'Newby' in de Bloggerswereld maar hoop hier mijn draai te vinden.
Tips of  idee├źn voor mij? Laat gerust een berichtje achter.....ik ben er blij mee!


Every day is a new beginning....Dit is mijn bijdrage om de aandacht nog eens te vestigen op onze CraftAddiction Mixed Media Challenge, voor maart. Deze loopt nog tot/met 31 maart en ik zou zeggen: doe (weer)gezellig mee en laat ons zien wat jou inspireert bij ons moodboard!

Mijn inspiratie kwam vooral van het voorjaarsgevoel, de frisse kleurtjes die bij voorjaar horen, en de vogelnestjes die volop worden gebouwd. Nieuw leven alom!
Als ondergrond heb ik een oud paneeltje gebruikt, en dit eerst 2 lagen gesso gegeven. Na droging structuur gegeven met o.a. de maskstencil van Deco Art/Andy Skinner: Snake's Web, en de structuurpasta van Dutch Doobadoo. Toen heb ik me met de Dylusions paint en de div. inksprays flink uitgeleefd! Superleuk! Ook de gekleurde babywipes waar ik de vorige x al over vertelde kwamen weer van pas.
Terwijl dit alles droogde moest ik toch echt na gaan denken over de compositie. ;-) Ik had een eigen foto die ik wilde gebruiken van een moedereend met pullen, en dit op een label van karton maken . Eerst heb ik hier nog stukjes van een stans opgeplakt (visnet) en met inktspray en verf gespeeld.  Nadat ik de foto had opgeplakt besloot ik hier toch nog een kartonnen lijstje omheen te maken, die ik met verschillende media heb aangepast a/d kleuren van het geheel. (Dylusions paint, psst spray-inkt/ dylusions inkspray en embellishment mousses)
Terwijl dit droogde heb ik de foambloemetjes gemaakt. Ik gebruikte hiervoor de stans van Craft Emotions: Bloemenmix Large. Meestal gebruik ik de witte Flowerfoam die ik zelf op kleur breng. (Vaak met stempelinkt, maar deze keer ook wat dylusions paint en inkspray, wat ook heel goed werkte!) Ik had ook nog bloemetjes liggen die ik ooit van fimoklei had gemaakt, deze een ander kleurtje gegeven, et voila,  zo ook een hele mooie aanvulling in het geheel!
Ik vond nog een piepklein vogelnestje en heb daar wat eitjes in gemaakt van zelfhardende klei. Ook heb ik er nog wat gevonden eendeveertjes bijgeplakt op het eind en tenslotte heb ik nog een takje, wat gemstones en op kleur gebrachte 3D Balls op verwerkt. 
Een touwtje en een groen lintje door de label gehaald, tekstreepjes bevestigd en touwtje om het op te   kunnen hangen, en klaar!