Volgers

maandag 2 juli 2018

inspired by Design Team Bloggers van Kimya

Na een paar moeizame maanden waarin zoveel gebeurd is in mijn gezin, begin ik weer enigszins de draad op te pakken en soms, word ik daarin geholpen en vooral gemotiveerd om niet 'te blijven hangen' in een negatieve spiraal....
Ik moest helaas mijn DT-membership bij Craftaddiction voortijdig beeindigen omdat ik even pas op de plaats moest maken, en ook het bloggen viel stil......

Ik heb in de tussentijd wel geboortekaartjes en kraam-kadootjes gemaakt voor mijn dochter die is bevallen van een zoon.
 . 
Maar tot veel andere dingen was ik niet in staat...............maar het goede nieuws is: Het begint weer te kriebelen in mijn hobbybloed....... en ik wil graag met jullie delen wat de aanleiding was!

Vanmorgen zat ik wat op FB te kijken en kwam terecht op het blog van Tiets, DT-member bij Kimya, genaamd: 'Tiets Creatieve wereld', dat ik al geruime tijd volg. Ik word meteen getriggerd door de titel van haar nieuwste blogbericht: Bloghop swappie !

Een watte? Nou een bloghop swappie, leuk toch? Nieuwsgierig? Dan moet je daar toch echt een kijkje nemen.
https://createdbytiets.blogspot.com/
Dit is gemaakt door Tiets
Zo leuk! Ik ben een groot fan van de Kimya artikelen, en neus graag rond in hun webshop, en doe regelmatig mee met de 'scrap en bep's' en div. andere aktiviteiten die Tiets bedenkt. In november gaan mijn vriendin Ingrid en ik naar de Clubdag bij Tiets, die al heel wat jaren is georganiseerd, maar voor ons de eerste keer dat we er naartoe gaan.

Na een rondje gedaan te hebben op de blogs van alle DT-leden en verrast te zijn door alle fantastische creaties die ik voorbij zag komen krijg ik zomaar weer zin ook aan de slag te gaan. Bovendien is er nog een prijsje mee te winnen ook, hoewel dit niet de reden is dat ik hier reklame maak voor Kimya. Dit blog heb ik gewoon gemaakt omdat ik echt groot fan ben!
Ik zet hier de blogs op een rijtje zodat jullie ook mee kunnen genieten!https://anjasscrapbook.blogspot.com/
http://estherversluis.blogspot.com/
http://freubelsannie.blogspot.com/
http://my-funny-creations.blogspot.com/http://wonderfulcardsbymartine.blogspot.com/http://scrappies-van-christa.blogspot.com/http://fabulouscreations.blogspot.com/

Het is inmiddels maandag 2 juli, en laat ik nu deze Bloghop gewonnen hebben! En dus niet omdat ik reklame heb gemaakt voor Kimya, want deze blog gaat van daag pas online, maar hoe leuk is dit!!!

Net mijn prijs binnen gekregen, een pakketje om ook zo'n enig strandhuisje van te maken! Bedankt lieve luitjes van Kimya!!!

Tot een volgend X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten