Volgers

maandag 23 april 2018

DT creatie april voor CraftAddictionAls DT team member heb ik voor deze maand weer een theedoosje voorzien van een Mixed Media 'jasje'.
 Kijk voor nog meer inspiratie op mixedmedia gebied op de Facebook-pagina van CraftAddiction, 

Zoals gewoonlijk heb ik eerst het theedoosje 2 lagen Gesso gegeven. Hierna heeft het een laag lichtgrijze (Home Deco) acryl verf gekregen met een fijne structuur. Toen heb ik met een mooie kleur blauw een slordige laag aangebracht, laten drogen, en toen wat witte Dylusions acrylpaint met vegen hier en daar om een vintage-effect te bereiken. Als laatste heb ik op de hoeken en de randen Nuvo embellishments mousse (Fresh Copper)aangebracht.
De binnenkant heb ik met 3 verschillende, qua kleur bij elkaar passend scrapbookpapier bekleed. 

Verder met het decoreren van de deksel. 
Omdat het doosje een kunstof deksel heeft heb ik er eerst een kartonnen ondergrond in gemaakt, en deze eerst met witte gesso 2 lagen gegeven.
Hierna heb ik met de structuurpasta van DDBD en maskstencil (DDBD - Patch) structuur aangebracht. Laten drogen, hier een laagje tranparante Gesso overheen. Toen met div. sprays verschillende laagjes gegeven. Heel goed laten drogen, en hier met verschillende metalen embellishments en bloemen een mooi geheel van gemaakt en vastgelijmd. De embellishments ook nog van spray en gilding wax voorzien. 

Alle producten die ik gebruikt heb van www.craftaddiction.nl staan hieronder, en wanneer je op het artikel klikt ga je naar het betreffende artikel in de webshop en kun je direct bestellen.
          


         


    
    


         


    Ook op de pagina Creatief met CraftAddiction kun je veel leuke creaties bewonderen!
Klik hier om direct naar de pagina te gaan: 

Wij hopen jullie te blijven inspireren met onze creaties, en vraag gerust als je iets wil weten!
Dank voor je bezoek, en heel graag tot een volgend keer.

MM-groetjes Jenny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten